Транспортът и логистиката ще се срещнат през май във Fiera Milano

Товарният транспорт преминава през промяна, която е водена от технологичната еволюция, но също така и от нарастващото съзнание, че напредъкът трябва да се осъществява зачитане и на околната среда.

Transpotec Logitec 2024 ще бъде точното място, където операторите ще могат да намерят отговорите на своите въпроси, инструментите за справяне с новите предизвикателства към днешна дата, ще получат и възможност за конструктивен диалог между производители, институции и превозвачи.

Това е предложение, което доста се харесва напоследък на пазара и това се вижда от вече потвърденото присъствие на всичките осем големи производители на камиони в Европа (DAF Industrial Vehicles, Daimler Truck Italia, Ford Trucks Italia, Italscania, IVECO, MAN Truck & Bus Italia, Renault Trucks Italia, Volvo Trucks Italia).

Всички те ще представят на изложението визуализации, нови двигатели и услуги, които са предназначени да изпълнят стъпките за декарбонизация, определени от Европейския съюз и предвиждащи 90% намаление на емисиите до 2040 г.

Майското издание на Transpotec Logitec обещава да бъде много добре представено и структурирано по отношение на предложения и съдържание.

Освен тежкотоварните камиони, от сегмента на лекотоварните автомобили е потвърдено присъствието на IVECO, Koeliker, MAN и Renault.

Тази година се завръщат и ремаркетата и полуремаркетата във всичките им конфигурации: от такива за ванове до цистерни, от самосвали, до транспорт при температурен режим.

#транспорт #европа #иран #близък изток  #българия #логистика и спедиция #logistics and spedition #transport #bulgaria #europe #middle east

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *